Bogføringsprogrammet Dinero


Et af de bogføringsprogrammer, der findes, er Dinero.

Dinero har to versioner, som man kan vælge imellem i forhold til bogføringsprogrammer.

De har en for nystartede virksomheder, som hedder Dinero Starter. Det er et gratis bogføringsprogram, hvor man får alle de basale funktioner. Af de basale funktioner er der blandt andet bogføringen af momsen, faktura tracking, rykker-modul, som gør, at der automatisk bliver sendt en rykker til de kunder, som ikke har fået betalt deres regninger, og man kan modtage betaling via kreditkort og MobilePay.

Den anden version hedder Dinero Pro, som man betaler 165 kroner for hver måned, som beskrevet på mqrevision.dk. Selvom man vælger en pakke, der koster penge, så kan man stadigvæk spare mange penge ved at stå for ens virksomhedsøkonomi selv. Det koster en del mere at have en bogholder ansat end at betale for et bogføringsprogram. I den version får man selvfølgelige de basale funktioner, men derudover får man mange andre versioner såsom bilag i skyen, bogføringsskabeloner, fakturadesigner, man kan lave følgesedler, og der er desuden ingen reklamer fra Dinero på de fakturaer, som man sender til ens kunder.

En anden god fordel ved Dinero Pro er, at man får adgang til LogBuy, som er en portal med mange fordele og rabatter. Man kan fx få rabat på restauranter ved at vise ens LogBuy rabat, og det samme gælder i forskellige butikker, fitnesscentre, mobiler og billetter til fx comedy.

I kan se mere om Dinero Regnskab og læse om deres mange fordele, som man får ved brug af deres bogføringsprogrammer.

Nemt og overskueligt at bruge et bogføringsprogram

I dag er det som sagt blevet mere og mere populært blandt ejere af virksomheder, at stå for deres egen virksomhedsøkonomi.

I dag er bogføringsprogrammer meget nemme og enkle at bruge. Man behøver ikke at have det store kendskab til bogholderi for at kunne benytte sig af et bogføringsprogram. Det gør, at de fleste kan være med.